”Det vi gör är ett hantverk”

Stefan Cajkusic är biträdande verkstadschef. Han har ansvar för att leda arbetet, se till så att allt som produceras blir rätt och att leverans sker i rätt tid.

– Mitt arbete och det vi gör är ett hantverk som kräver stor noggrannhet. Det gillar jag, säger Stefan. Vi har flera olika produktionslinjer där vi arbetar med våra produkter och system.

Nya utmaningar sätter vår kreativitet på prov

– Ibland får vi specialjobb och särskilda önskemål från kunder och då ställs vår kreativitet på prov. Hur löser vi det kunden vill ha? Det handlar om att testa och improvisera och komma fram till det som fungerar. Det är en lärande process som gör mitt jobb varierande och roligt.

Vi möter hela tiden nya situationer och förutsättningar. Material utvecklas, nya regler kommer till och våra kunder har särskilda önskemål om utformning och specialtryck.

– Jag måste säga att vi är duktiga på det vi gör. Alla här hos oss har ett stort engagemang och är noggranna. Här finns alltid fokus även på minsta detalj. Vi är skickliga på att hitta lösningar och leverera det våra kunder vill ha.

Öppen företagskultur

– Jag har varit på Alnova i ungefär 10 år och trivs väldigt bra. Jag har hela tiden en känsla av att Alnova är på väg framåt och uppåt. Här finns en positiv riktning och en öppen kultur. Kanske sitter det i väggarna.

För den personliga utvecklingen är denna framåtrörelse viktig. Jag påverkar, är med och utvecklar det vi gör.
Jag har gått ifrån att arbeta vid en av produktionslinjerna till det jag är och gör idag. Det stimulerar.

Stefan Cajkusic
Biträdande verkstadschef
Alnova Balkongsystem