Öppna menyn Stäng menyn

Råd & stöd från idé till genomfört projekt

Vi uppskattar att så många arkitekter föreskriver våra balkonger. En av anledningen kan vara att våra system innehåller ett stort urval profiler och täckmaterial som kan anpassas utefter just era specifika önskemål.

Alnova arbetar ständigt med att optimera design, funktion samt kvalitet, och vi är stolta över våra olika system. Vi har därför inte bara skräddarsydda, hållbara, funktionella och vackra lösningar – utan även lösningar som håller i längden. Vi vill ju att hyresgästen under många år framöver skall kunna njuta av sin balkong, inglasning och/eller annan produkt som vi har att erbjuda.

Vi delar gärna av oss av vår samlade erfarenhet av otaliga projekt genom åren där vi kan tryggt vägleda er från start till mål. Ju tidigare vi kommer in i projektet desto lättare är det att komma med förslag på lösningar som i slutändan sparar både tid och pengar.

Du som arkitekt har även fördelen att kunna besöka våran utställningshall där du ihop med en säljare kan klämma och känna på våra produkter. Vi har även ett stort BIM-arkiv som kan vara till stor fördel.

 

Kontakt